avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu

As vrea sa stiu daca dupa 7 luni as avea dreptul la concediu de odihina.:((
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:43, 25 Noiembrie 2012
Buna seara,

Avet dreptul la concediu de odihna raportat la perioada lucrata pana acum, din totalul zilelor de concediu la care aveti dreptul anual.

Ultima modificare: Duminică, 25 Noiembrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
aurelia97

Acordarea CO nu este conditionata de prestarea activitatii o anumita perioada de timp la angajator .. astfel ca, CO se poate lua si dupa o singura luna de activitate ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediu dianaalessiapop dianaalessiapop Buna seara dupa cat timp de la angajare am dreptul legal la concediu de odihna? dupa 6 luni de la angajare as avea dreptul sau nu,si cate zile? (vezi toată discuția)
Drept concediu odihna sally_daisy sally_daisy Buna seara, Va rog ajutati-ma cu o lamurire, mai exact: dupa 7 luni de cand am fost angajata, am dreptul la zile de odihna si cate anume? (mentionez ca m-am ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna - angajat nou MayaVeve MayaVeve Buna ziua! Am o mica nelamurire in ceea ce priveste CO. M-am angajat pe data de 14.11.2016. In CIM scrie clar la concediu ca durata acestuia (CO) este de 21 de ... (vezi toată discuția)