avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pot fi dat in judecata?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pot fi dat in judecata?

pot fi dat in judecata de asociatia de proprietari daca am 10.000lei penalitati (dar la restanta la intretinere 0)?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 08:14, 27 Noiembrie 2012
Nu puteti avea penalitati de 10.000 de lei si restanta 0. Asta pentru ca datoriile se acopera in functie de vechime, deci debitul principal si penalitătile se acopera concomitent in functie de vechime. Cele mai vechi se acoperă primele.

Da, puteti fi dat in judecata iar ulterior asociatia sa va execute.
am omis sa specific ca am achitat restanta integral si 5000 din penalitati ,au mai ramas 10.000 penalitati iar acum vor sa ma dea in judecata ca sa platesc si ceilalti bani la penalitati
Pot sa va dea in judecata.
multumesc
Suma nu se diferentiaza pe categorii. Dvs aveti de achitat o datorie catre asociatie pe care trebuie sa o achitati. Daca considerati ca s-au adunat prea multe penalizari, verificati legalitatea calculului acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta intretinere florentinababan florentinababan buna ziua daca am o restanta mai mare la intretinere si la aceasta suma se adauga si penalizarile, doresc sa platesc toata restanta care o am,se recalculeaza ... (vezi toată discuția)
Plata restanta as. proprietari dutu39 dutu39 As ruga sa imi spuneti daca este legal ca asociatia la primirea unei sume de bani pentru plata restantei sa imparta suma in chitanta atat pentru restanta cat ... (vezi toată discuția)
Datorii intretinere, verificarea stingerii BeYourSelf BeYourSelf Buna ziua, Am avut ceva probleme si am ramas in urma cu plata intretinerii.In momentul de fata am de plata 12712,98 lei reprezentand 7682,04 cheltuieli de ... (vezi toată discuția)