avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... retragere chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

retragere chemare in judecata

Buna ziua!
In luna septembrie am dat in judecata pe fostul sot pentru modificarea programului de vizita, primul termen a fost in octombrie, dar a fost amanat procesul la 22 noiembrie.
Acuma iarasi a fost amanat la 6 decembrie, pentru administrarea probelor , dar intre timp ne-am ajuns de acord.
Vreau sa intreb ca daca vreau sa retrag chemarea in judecata ce proceduri trebuie sa fac, sau se poate? Trebuie in scris sau verbal?
Va multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: kooriz , utilizator 15:37, 30 Noiembrie 2012
Este de preferat ca la primul termen sa informati oficial completul de judecata despre modificarea survenita ulterior promovarii actiunii
Multumesc pentru raspuns.
Cineva ma poate ajuta cu un discurs sau ceva, ca eu nu prea ma pricep la asa ceva, si nu stiu cum sa informez pe judecatoara. Motivul retragerii este, ca am ajuns la un acord cu fostul sot, si din cauza programului meu de lucru nu prea putem urmarii un program stabilit, o sa-l ia cand eu o sa lucrez pana seara( 2 zile/saptamana dar nu este in fiecare saptamana aceasi zi, ci difera intodeauna).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare program de vizita, cate sanse am? kooriz kooriz Buna ziua. Sunt o mamica divortata din aprilie 2012. In 22 noiembrie o sa fie procesul pentru modificare programului de vizita a tatalui, pe care eu le-am ... (vezi toată discuția)
Custodie copil, va rog ajutati-ma!!! am nevoie de un avocat! alinacoj alinacoj Buna seara, Am si eu o problema si as avea rugamintea daca ma puteti ajuta cu un sfat. Am un baietel de 4 ani si 8 luni si am divortat anult trecut in ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort yvon yvon Buna ziua ! in data de 28.10.2010 a fost ultimul termen al divortului de sotul meu. Avocata mea mi-a spus ca in termen de 30 de zile trebuie sa vina acas ... (vezi toată discuția)