avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită PROCEDURA NOTIFICARE
Discuție deschisă în Executare silită

PROCEDURA NOTIFICARE

Un contract de arenda autentificat la notariat si care cre mentiunea ca constituie titlu executoriu are o clauza prin care se stipuleaza faptul ca daca arendasul nu plateste arenda la termen arendatorul poate notifica unilateral rezilierea contractului prin intermediul executorului judecatoresc.
Executorul l/a notificat pe arendas prin scrisoare recomandata cu confirmare de primirea asupra rezilierii contractului de arenda insa arendasul a refuzat sa primeasca scrisoarea recomandata iar aceasta s a intorrs la biroul executorului.
Arendasul a arat si insamantat terenul in continuare. Ce procedura i se poate aplica in continuare.?
Cel mai recent răspuns: rolex , utilizator 11:17, 27 Noiembrie 2012
Arendatorul are dreptul sa notifice la OCPI titlul executoriu
ynocentta a scris:

Arendatorul are dreptul sa notifice la OCPI titlul executoriu



Problema e ca arendasul a continuat sa cultive terenul. Problema e de procedura .
Este considerata TULBURARE DE POSESIE ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura in instanta rolex rolex O persoana a incheiat un contract de arenda autentificat la notariat, cu mentiunea ca, constituie titlu executoriu care are una din clauze faptul ca daca ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda reziliat rolex rolex Un proprietar si/a arendat terenul arabil -10 ha- unei societati comerciale printr-un contract de arenda autentificat la notariat. In contract este mentionat ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda agricola reziliat bukinst bukinst Conform contractului de arenda incheiat in forma autentificata pentru o perioada de 5 ani, arendasul a notificat arendatorului, numai dupa 2 ani, faptul ca ... (vezi toată discuția)