avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pensionar disponibilizat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensionar disponibilizat

beneficiaza de salarii compensatorii, prevazute in ccm, un pensinar incadrat cu contract pe perioada nedeterminata in cazul disponibilizarii de la o societate intrata in insolventa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:15, 27 Noiembrie 2012
Avand calitatea de salariat, va beneficia de salarii compensatoriii daca este prevazut in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia ...
va multumesc. as dori sa mai stiu in ce termen si unde trebuie solicitate salariile compensatorii.
Ultima modificare: Marți, 27 Noiembrie 2012
gigea2010, utilizator
Termen nu exista , insa dreptul la actiune in cazul refuzului angajatorului de a va achita salariile compensatorii se prescrie in termen de 6 luni de la data incetarii raportului de munca ...

Cererea de acordare se depune la angajator ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi gabitag gabitag Ce drepturi are un angajat cand societatea la care lucreaza a intrat in insolventa? Va multumesc pentru raspuns! (vezi toată discuția)
Revenire din concediu de ingrijire copil biasro biasro buna ziua! am rugamintea sa ma jutati cu un raspuns. urmeaza sa ma intorc la munca din concediu de ingrijire copil (2 ani) si as vrea sa stiu daca angajatorul ... (vezi toată discuția)
Firma care intra in insolventa Victorina20 Victorina20 Buna ziua, in momentul de fata lucrez la o firma care intra in insolventa (nu stiu daca s-a depus dosarul sau nu pentru ca nu ni se spune) as dori sa stiu in ... (vezi toată discuția)