avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... modificare titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

modificare titlu proprietate

Stimati colegi,

As dori un sfat din partea voastra privind modalitatea in care se poate solicita rectificarea unui titlu de proprietate emis numai pe numele unuia dintre mosternitori de catre primarie. Am nedumeriri privind actiunea pe care trebuie sa o formulez pentru rectificarea titlului la primaria respectiva. Orice sfat este binevenit.

Multumesc

Solicitati Primariei in cauza rectificarea titlului de proprietate si anexati dovada in temeiul careia doriti modificarea(probabil certificat de mostenitor sau ce acte aveti). Au termen 30 zile. In cazul in care nu va raspund , solicitati instantei.

Primaria nu doreste decat hotarare judecatoreasca pentru rectificare titlu. Nu stiu ce tip de actiune sa formulez pentru rectificarea titlului: obligatia de a face, acitune in constatarea dreptului , etc
Depinde pe de o parte de titlu, pe de alta de motivele pentru care nu s-a emis de la bun inceput pe ambele nume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neexecutarea unei hotarari judecatoresti varlan varlan am hotarare judecatoreasca ,definitiva si irevocabila de punere in posesie pe o suprafata de teren.In urma acestei hotarari am dat in judecata primaria pentru ... (vezi toată discuția)
Actiune in anulare/ modificarea/ constatarea nulitatii titlului de proprietate Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua. S-a emis un titlu de proprietate in baza Legii 18/1991. Ulterior se constata de catre Comisia Locala de fond funciar ca una dintre parcelele ... (vezi toată discuția)
Rectificare titlul de proprietate, în cazul unei erori de nume ... VLX64A VLX64A Rectificare titlul de proprietate, în cazul unei erori de nume trecute în TP? Bună seara! Unde mă pot adresa pentru o rectificare a Titlului de ... (vezi toată discuția)