avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Introducerea unor obiecte interzise in penitenciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Introducerea unor obiecte interzise in penitenciar

IN URMA CU UN AN AM FOST SA/I FAC O VIZITA FRATELUI MEU FIIND DETINUT IN PENITENCIARUL DIN IASI.IN POSETA FARA SA/MI DAU SEAMA AVEAM O PERECHE DE CASTI SI O CARTELA TELEFONICA DE ITALIA NECITIND AFISURILE CE ERAU IN PENITENCIAR CA NU AVEAM VOIE CU ASA CEVA .MI/A VENIT O CITATIE SA MA PREZIT LA PROCES DAR EU NU SUNT IN TARA CE SE POATE INTAMPLA??????




Cel mai recent răspuns: dragoscorina , utilizator 19:51, 26 Noiembrie 2012
Rotaru Corina ma numesc,sunt din Pascani,toata intamplarea sa petrecut in luna august de anul trecut la penitenciarul Iasi,momentan nu am numarul de dosar,pe frate il cheama Anastasoaei Bogdan,sa eliberat anul asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut - abuz de incredere? marian1989 marian1989 am fost la fratemiu care este inchis si mau prins cu 80 de cartele sim Cosmote ... treaba a fost ca ma sunat fratemiu de la penintenciar si mia spus sa iau un ... (vezi toată discuția)
Telefon retinut la vizita in penitenciar ContSters340822 ContSters340822 Buna seara ! Sotul meu este arestat , iar cu ocazia unei vizite la el , in interiorul penitenciarului mi-am dat seama ca telefonul personal se afla in buzunar ... (vezi toată discuția)
Regim gsr- ce inseamna? deliaioana deliaioana Prietenul meu este in arest preventiv de 5 luni,abia acum sa facut rechizitoriu.poate fii eliberat dupa 6 luni de arest preventiv?si este incadrat la regim ... (vezi toată discuția)