avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... date personale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

date personale

cateva persoane au virat bani pe contul meu....sincer sa fiu,am inselat pe ei,deci am comis o infractiune
au depus plangere penala iar am fost prins de catre politie......banca unde am contul a emis extrasul pt politie.
au dreptul sa emite datele mele personale (numele,adresa)
La cererea organelor de cercetare sau a instantelor,se poate face aceasta derogare de la secretul bancar (confidentialitatea datelor), in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date personale picika picika angajatul bancii are dreptul sa dea informatii unui client despre persoana mea? in scurt: am dat teapa pt o persoana si el a aflat domiciliul meu (sigur dp ... (vezi toată discuția)
Partaj bani andreiionel andreiionel Daca stiu banca unde sotia mea a depus bani in timpul casniciei pe numele ei , un avocat se poate adresa acelei banci sa scoata extrasul de ... (vezi toată discuția)
Am fost păcălit să deschid un cont de salariu la o bancă, pe care cineva l-a folosit ca să înșele alte persoane. am depus plângere dar sunt și eu cercetat penal, cum mă pot apăra? Oprea Alin Oprea Alin am intrat intr-o problema, sa va povestesc: acum o luna am postat pe olx un anunț in care am specificat ca vreau sa lucrez in week end, am fost sunat de o ... (vezi toată discuția)