Sunt insarcinata in 36 de saptamani, intru in concediu prenatal pe data de 1 decembrie, iar data probabila a nasterii este 25 decembrie. Avand in vedere ca am intrat cam cu o luna mai tarziu in prenatal, vroiam sa stiu daca restul de zile pana la 126 pot sa mi le iau in continuare?Si cand trebuie sa depun dosarul pentru indemnizatie?Va multumesc!!!
Sotia a nascut in spania, unde suntem in vacanta. In tara nu vor sa accepte imputernicirea sa depun dosarul de indemnizatie crestere copil. Sotia fiind in spania. Eu is in tara imputernicit. Ei zic ca sotia personal trebuie sa depuna personal. Ma puteti lamuri in accest caz? Ea a muncit si acum riscam sa isi piarda locul de munca .
Actele pentru CCC se pot depune si prin imputernicit. Altfel spus, în cazul în care persoana îndreptățită nu poate fi prezentă la depunerea dosarului, își poate numi un reprezentant printr-o împuternicire.
Actele pentru CCC se pot depune si prin imputernicit. Altfel spus, în cazul în care persoana îndreptățită nu poate fi prezentă la depunerea dosarului, își poate numi un reprezentant printr-o împuternicire.
Buna ziua, eu am născut cu 1 luna și jumătate mai devreme. Cele 126 zile se termina teoretic pe 25 Dec. In cazul in care nu pot ajunge sa îmi depun actele de indemnizație între Crăciun și Revelion mi le pot depune in Ianuarie?Am citit mai sus ca se poate in termen de 60 de zile, mai este valabilă legea sau s-a schimbat regula din 2012 pana acum ? Mulțumesc anticipat
Le puteti depune in ianuarie ..... pentru a primi indemnizatia pentru CCC incepand cu 26 decembrie , trebuie sa depuneti actele in termen de 60 de zile lucratoare de la data incetarii concediului de maternitate.