avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despre partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despre partaj

Dupa 12 ani fostul sot a intentat actiunea de partaj, divortul fiind pronuntat de 4 ani si traind separati in fapt de 12 ani.
A acceptat sa se intocmeasca la notar o declaratie prin care este de acord ca si cheltuielile de intretinere a apartamentului facute de sotia ramasa in imobil cu doi copii care la ora actuala, plateste ratele la acea casa, sa-i fie restituite apoi sa se divida conform legii proprietatea.
Cheltuielile lunare de intretinere ale blocului se pot adauga la costurile facute de ea?
Este vorba despre lift, intretinere si fond rulment, femeie serviciu si tot ceea ce duce la mentinerea apartamentului, amenajari, tinand cont ca el are inca adresa de corespondenta a vechiului domiciliu? Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: floelerad , utilizator 09:27, 28 Noiembrie 2012
Intretinerea se achita de cel care locuieste acolo.
Doar fondul de rulment si reparatii intra in discutie.
Multumesc, zile mai bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii apartament prima casa Eveyn Eveyn Buna ziua! Am achizitionat de curand un apartament prin programul Prima Casa. Ne-am mutat in el de 2 saptamani si ceva. Proprietarii au fost draguti si ... (vezi toată discuția)
Fondurile asociatiei de proprietari IfteneNicoleta IfteneNicoleta Buna ziua, am si eu o intrebare, fondul de rulment si fondul de reparatii este obligatoriu? Noi avem totul separat: apa, gaze, caldura (vezi toată discuția)
Plati asociatie proprietari carmenme carmenme Buna ziua,am si eu o intrebare.Ce trebuie platit in fiecare luna la un apartament de 2 camere cu apa contorizata prin apometre,lumina si gazul suspendate ... (vezi toată discuția)