avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizarea unui cantar agricol?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizarea unui cantar agricol?

Am achizitionat un cantar tip bascula (cantareste maxim 60 tone) pentru a putea cantari tiruri si productia de cereale , este achiztionata din afara Romaniei si pentru primul an primim autorizatia de functionare de la Unguri ( de unde este cumparata ) . Este instalata , in sediul pfa-ului si mai dureaza un pic pana este functionala 100% .

Intre timp m-am apucat sa intreb diferite persoane ce ar trebui sa fac , am fost directionat catre ORC ( Oficiul registrului de comert) si acolo nu a putut gasi doamna aceea informatia pe moment si mi-a zis sa revin.

Eu vreau sa pot elibera bonuri de cantar si as dori sa stiu care sunt demersurile pe care ar trebui sa le fac?

Imi trebuie un cod caen specific ? Autorizatie de la metrologie ?

Poate este cineva care a trecut prin asta . Repet , cantarul este adus cu factura externa.

Multumesc pentru ajutor si daca aveti nevoie de mai multe detalii doar postati.

O seara frumoasa !
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 21:54, 26 Noiembrie 2012
Autorizatie de metrologie obligatorie. Firme acreditate sau INM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi de urmat in deschiderea unui magazin. cosminsandu cosminsandu Buna ziua, locuiesc in Calarasi, unde am si infiintat un SRL la care astept certificatul si intentionez sa deschid un magazin alimentar(CAEN 4711/4719) intr-un ... (vezi toată discuția)
Mi se refuza inregistrarea in scopuri de tva Ssarmiss Ssarmiss Va salut pe toți! Am o firmă înființată în 2007, micro neplătitoare de TVA. Din 2010 până în decembrie 2013 a avut activitatea suspendată. ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma-cetatean non eu florinhim florinhim Buna ziua, Am un prieten, cetatean ucrainian, care doreste sa infiinteze un SRL in Romania. Puteti sa imi spuneti care sunt actele si costurile necesare ... (vezi toată discuția)