avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... suspendate ajutor somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

suspendate ajutor somaj

sc a intocmit contr de munca perioada determinata 3 luni se poate suspenda aj de somaj pe perioada contractului si in ce conditii
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:16, 27 Noiembrie 2012
1. Daca ati incheiat un contract individual de munca (CIM) pe perioada determinata (pana in 12 luni) atunci se suspenda indemnizatia de somaj care se va relua, de unde a ramas, dupa ce expira CIM.

2. Mergeti la Agentia de Somaj cu o copie dupa CIM si completati o cerere de suspendare a indemnizatiei de somaj.

3. Dupa incetarea CIM mergeti la Agentia de Somaj cu o copie dupa decizia de incetare a CIM si completati o cerere de repunere in plata a indemnizatiei de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea somajului madalina899 madalina899 daca suspendez somajul si ma angajez pot sa il reiau dupaia astept va rog un raspuns multumesc (vezi toată discuția)
Aveam dreptul sa beneficiez de indemnizatie de somaj dupa angajare? monicutza0608 monicutza0608 Buna ziua.Dupa absolvirea facultatii am depus dosar pt.somaj.In luna septembrie am intrat in somaj si in aceeasi luna am reusit sa ma angajez.O luna am primit ... (vezi toată discuția)
Obligatii angajator uzzy_alex uzzy_alex Buna, sunr Alex si momentan sunt somer indemnizat. Am aflat ca angajatorii au anumite facilitati daca angajeaza someri,dar si obligatia sa nu-i dea afara 2-3 ... (vezi toată discuția)