avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... suspendarea somajului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

suspendarea somajului

daca suspendez somajul si ma angajez pot sa il reiau dupaia astept va rog un raspuns multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:38, 27 Noiembrie 2012
Daca incheiati un Contract Iindividual de Munca pe perioada determinata se suspenda plata indemnizatiei de somaj care se va relua, de unde a ramas, la incetarea de drept a Contractului Individual de Munca
1. Daca perioada pentru care incheiaticontract individual de munca (CIM) este pana in 12 luni atunci se suspenda perioada de somaj care se va relua, de unde a ramas, dupa incetarea CIM.

2. Cu o copie dupa CIM incheiat mergeti la Agentia de Somaj si completati o ceree de suspendare a indemnizatiei de somaj.

3. Apoi cu o copie dupa decizia de incetare a CIM mergeti la Agentia de Somaj si completati o cerere de repunere in plata a indemnizatiei de somaj.
Ultima modificare: Marți, 27 Noiembrie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendate ajutor somaj anicacoman anicacoman sc a intocmit contr de munca perioada determinata 3 luni se poate suspenda aj de somaj pe perioada contractului si in ce conditii (vezi toată discuția)
Aveam dreptul sa beneficiez de indemnizatie de somaj dupa angajare? monicutza0608 monicutza0608 Buna ziua.Dupa absolvirea facultatii am depus dosar pt.somaj.In luna septembrie am intrat in somaj si in aceeasi luna am reusit sa ma angajez.O luna am primit ... (vezi toată discuția)
Somaj si contract pe perioada determinata mihaela1981 mihaela1981 Buna ziua, Daca sunt in somaj In Ploiesti,si ma angajez cu contract determinat pe 6 luni la mai mult de 50 de km dar nu-mi schimb domiciliu,cand inceteaza ... (vezi toată discuția)