avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... firma suspendata se redeschide automat?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

firma suspendata se redeschide automat?

Buna ziua.
Dupa ce expira cei 3 ani de suspendare a unui srl, ce se intampla? Firma se redeschide "de la sine"?
Precizez ca in aceasta perioada angajatul si-a dat demisia, contul din banca a fost desfiintat de catre banca, orice activitate a fost blocata.
Nu m-ar interesa ca firma sa-si reia activitatea.

multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 08:10, 29 Noiembrie 2012
Se va intampla ca Registrul COmertului sa ceara dizolvarea ei si ulterior lichidarea, ocazie cu care se va numi un lichidator judiciar care sa indeplineasca procedurile legale. Luati in considerare ca statul va lichida societatea dar nu gratis.
Am intalnit si urmatoarea situatia si anume ca nu este radiata de ORC decat daca sunt platite datoriile (amenzile mentionate mai sus), decat cum zice d-nul Lucian doar dizolvare.

Cu stima.
Imi cer scuze, nu stiu diferenta intre dizolvare si radiere sau lichidare.
Si Daca e sa o faca Reg Com e posibil sa fie mai scump decat daca as face-o eu?
Multumesc mult.
Etapele pana la disparitia totala a societatii din registrul comertului sunt: dizolvarea, care este etapa premergatoare, si ultima radierea societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa scap de firma ( s.r.l ) ! liv.savu liv.savu Salutare ! Am un S.R.L , care are activitatea suspendata temporar de la registrul comertului pe 3 ani de zile incepand din 2010 , regim derogatoriu de la ANAF ... (vezi toată discuția)
Demisie din functia de administrator s.r.l si anulare contract comodat liv.savu liv.savu Buna seara . Sunt administrator si actionar intr-un S.R.L unde sunt asociat cu inca cineva , deci suntem 2 asociati . As dori sa-mi spuneti daca exista ... (vezi toată discuția)
Radiere georgelgica georgelgica Care este differenta intre radierea ca urmare a dizolvarii si radierea ca urmare a incetarii activitatii? (vezi toată discuția)