avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Are valoare declaratia unui martor legat de pretul unui imobil daca in act s-a trecut suma mai mica decat cea reala?Conteaza aceasta declaratie in instanta sau se tine cont de suma trecuta in contractul de vanzare cumparare al unui imobil?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 15:36, 27 Noiembrie 2012
depinde de proces.dati-ne mai multe amanunte sau consultati un avocat la cazul in speta.
e vorba de proces de partaj.El a avut o locuita dinainte de casatorie,a vandut-o dupa incheierea casatoriei.in contract s-a trecut o suma mai mica decat cea reala.Acum aduce martor pe cel care a cumparat locuinta.Are valoare declaratia lui?pot sa-i fac plangere pt fals in declaratii?Va lua in consideratie instanta declaratia lui,avand in vedere ca exista un contract de vanzare cumpararae cu o suma mai mica decat cea declarata?
depinde cum este condus procesul de avocatul sau si al dvs.daca reuseste sa convinga instanta prin depozitia martorului .........de ce nu v-ati opus audierii avand in vedere ca impotriva actelor nu se pot aduce martori?...cum a incuviintat instanta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj wallyy wallyy Cum va decide instanta in caz de partaj daca se constata ca un teren a fost cumparat cu o suma mai mare decat cea inscrisa in contractul notarial de ... (vezi toată discuția)
Pret grila notariala GINGER GINGER Am vandut un apartament, iar in contractul de vanzare s-a trecut pretul grila, mult mai mic decat cel real. A fost citat ca martor cumparatorul acelui ... (vezi toată discuția)
Uite banu', nu e banu' vio10bv@gmail.com vio10bv@gmail.com Buna ziua, Intampin o situatie putin atipica.Am cumparat un partament pentru care am achitat o anumita suma, dar din motive \"financiare\", in momentul in ... (vezi toată discuția)