avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuinte de necesitate.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuinte de necesitate.

Buna ziua.Ne confruntam cu o problema in legatura cu modul de plata al utilitatilor in aceste locuinte!Locuim intr-o ,,baraca,, daca putem sa-i spunem asa care apartine primariei,unde plata utilitatilor se face la persoana juridica si la comun(locatarii fiind persoane fizice) fapt ce atrage sume importante de bani care ne-au adus la intarzierea platii.Primaria ne obliga acum prin somatii sa platim aceste sume in ciuda faptului ca nu ne-au fost prezentate facturi,ci doar niste tabele cu sumele de plata.Ce ne sfatuiti sa facem in acest caz,avand in vedere ca primaria ne someaza cu evacuarea in caz de neplata?Se poate plati esalonat?Multumim anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:12, 27 Noiembrie 2012
Daca imobilul apartine primariei,puteti solutiona amiabil cu proprietarul spatiului,eventual negociind si incheind angajament ferm de esalonare plati debit acumulat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie debit asociatie popadaniel82 popadaniel82 am un debit la asociatia de locatari de 42oo lei si mi-au trimis o somatie ca in termen de 5 zile sa platesc suma in caz contrar voi fi actionat in judecata ... (vezi toată discuția)
Reala sau nu? christty31 christty31 Salutare! Va rog sa ma ajutati.... Vi se pare reala somatia din poza atasata? http://img9.imageshack.us/img9/2116/somatie.jpg Intreb pentru ca, ... (vezi toată discuția)
Executare datorii intretinere adaiv adaiv Buna ziua! Va rog din suflet sa ma ajutati cu informatii. Parintii mei locuiesc intr-un apartament in chirie de la Primarie. Au acumulat o datorie mare la ... (vezi toată discuția)