avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... subventie angajare absolvent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

subventie angajare absolvent

Am fost azi la AJOFM pentru incheierea unei conventii de acordare a subventiei pentru angajarea unor absolventi. Am fost trimisa la plimbare, pe motiv ca nu mai sunt fonduri, sa mai incerc la anul....Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:00, 28 Noiembrie 2012
Din Legea 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca:

Art.95
...
(1.1) Masurile de stimulare a ocuparii fortei de munca finantate din bugetul asigurarilor pentru somaj, pentru a caror acordare se prevede, potrivit dispozitiilor legale, incheierea de contracte sau conventii cu agentiile pentru ocuparea fortei de munca, se acorda in limita sumelor aprobate in bugetul asigurarilor pentru somaj cu aceasta destinatie, cu respectarea prevederilor Legii nr. 500/2002 privind finantele publice, cu modificarile si completarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie articolul 80 emilia2012 emilia2012 am depus un dosar la ajofm pentru acordarea subventiei conform art. 80 din legea 76, fara sa depasesc un an de la absolvirea facultatii. Mi s-a comunicat că ... (vezi toată discuția)
Facilitati la angajare persoane peste 45 de ani ORIONIMPEX ORIONIMPEX Am angajat o persoana de peste 45 de ani aflata in evidenta AJOFM GALATI in luna ianuarie si am completat o conventie pentru obtinerea de facilitati.Acum 2 ... (vezi toată discuția)
Neacordare subventie angajare absolvent din motivul ''utilizarii integrale a bugetului anual al asigurarilor pt somaj'' raluca ionita raluca ionita Buna ziua! Am depus la ANOFM dosar pentru acordare subventie pentru angajare absolvent si am primit urmatorul raspuns: \'\'la data prezentei, datorita ... (vezi toată discuția)