avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda

Ma numesc Dinu Cristian, locuiesc in Bucuresti Str.Aragonitului, Nr.2, Sect.6.
Astazi s-a intamplat urmatorul lucru:
Eu am avut o masina marca Peugeot 406 argintie cu numerele B-99-BLK,
am instrainat aceasta masina in anul 2006 la firma AAA AUTO am vandut-o catre ei cu numerele pe care le avea atunci, acum in 27.11.2012 masina apare parcata la piata Gorjului sector 6 si i se aplica o amenda de catre cei de la circulatie culmea pe numele meu Dinu Cristian, firma AAA Auto nu mai exista si ma intreb de ce apar eu ca si "proprietar" in 2012 si respectivu proprietar circula cu numerele din 2006 fara sa le fi schimbat?!!

Problema e ca eu nu mai am contractu de vanzare cumparare cu AAA Auto!!!

Nu stiu ce sa fac in acest caz, nu cunosc nici pe cel ce circula cu fosta masina dar cu numerele pe numele meu oooppss!!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:56, 18 Octombrie 2016
Urmare aspectului mentionat,rezulta ca dvs dupa incheierea contractului de vanzare cumparare nu ati finalizat procedura de radiere auto din evidenta dvs fiscala
Luati legatura cu firma mentionata solicitati duplicat dupa contractul de vanzare pe care il comunicati la autoritatea fiscala responsabila domiciliului dvs
Multumesc de raspuns, dar problema e ca firma nu mai exista in Romania cel putin:( si eu nu cunosc nici actualul proprietar care banuiesc ca a cumparat masina de la AAA Auto.
Merci.
Firma mentionata de dv exista si se ocupa si in continuare de comercializat vehicule sh

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. de curand am cumparat un auto de la o firma de import ... hdanny hdanny Buna ziua. De curand am cumparat un auto de la o firma de import auto sh. Ei mi-au dat numerel rosii pe o luna. Intrebarea este urmatoarea: Pot sa prelungesc ... (vezi toată discuția)
Acte auto oprea-roxana oprea-roxana vreau sa cumpar o masina.....a fost luata in leasing in 2007 de catre o firma din brasov.firma a terminat leasing-ul si a vandut-o unei prsoane fizice in baza ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta, neinmatriculata de noul proprietar karrigan karrigan Buna ziua, In urma cu aproximativ 5 luni am fost implicat intr-un accident auto din care a rezultat dauna totala a fostei mele masini. Masina (\\"epava\\") ... (vezi toată discuția)