avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... spalatorie subsolul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

spalatorie subsolul blocului

Buna ziua!
Supun atentiei dvs urmatoarea problema. Avem un bloc de locuinte, asociatie de proprietari constituita. La subsolul blocului este garajul cu locuri de parcare . Unul dintre proprietarii de la subsol a turnat o anumita solutie si doreste sa deschida o spalatorie de covoare. Adunarea proprietarilor s-a intrunit si s-a votat cu majoritate absoluta ca nu sunt de acord cu deschiderea acestei spalatorii. Proprietarul acestui loc de parcare transformat in spalatorie spune ca nu are nevoie decat de acordul a doi prop, cei de deasupra lui (adica doi de la parter de pe partea lui). A primit acordul doar al unuia. Ce putem face? Se pare ca deja si-a achizitionat masinilesi le-a montat la subsolul blocului. Nici nu vrem sa ne gandim ca toate aceste trepidatii vor afecta rezistenta blocului, zgomotul. Deja avem probleme cu presiunea apei. Este legal ce face? Are nevoie de acordul asociatiei de prop? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:12, 3 Decembrie 2012
Sigur ca poate face sesizare orice persoana interesata sau afectata. Numai ca acea persoana trebuie sa sesizeze ceva concret, adica o situatie reala, ca cineva face ceva si cei sesizati pot sa constate. Or daca faceti sesizare ca un vecin a spus, ar dori, are de gand... sa faca ceva, este greu de crezut ca acestea se pot constata sau demonstra.
Asa ca dumneavoastra analizati si vedeti evolutia acestei actiuni a vecinului dumneavoastra si-atunci cand se contureaza ceva concret o sa faceti sesizari, reclamatii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu comun al blocului sg1979 sg1979 Buna ziua, As dori sa ma lamuriti cu privire la urmatoarea situatie: eu locuiesc la et. 9, deasupra mea se afla fosta spalatorie, spatiul aferent ... (vezi toată discuția)
Spatiu de manevra loc de parcare subsol Sebastian Popa Sebastian Popa Imi puteti spune daca exista \'\'spatiu de manevra\'\' aferent unor locuri de parcare la subsolul cladirii? Cadastrul nu face referire la nimic altceva decat ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari Elena.chi Elena.chi Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc (cu act doveditor de la primarie pentru schimbare destinatie din locuinta in spatiu ... (vezi toată discuția)