avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita- solutii?
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita- solutii?

Buna ziua.Anul trecut am contactat un credit de nevoi personale de la o banca, in valoare de 3500 ron.De la inceputul acestui an, din motive personale, nu am mai putut achita ratele.Ieri mi-a venit instiintare de executare silita asupra bunurilor mobile si imobile daca nu achit suma de 4800 ron in cateva zile.Creditul este facut pe 5 ani.Ce pot face in aceasta situatie? Mentionez ca nu am proprietati pe numele meu, am doar o masina si sunt in concediu de crestere copil, deci primesc indemnizatie plus alocatia de stat. Se poate oare face o reesalonare a creditului? sau imi vor face poprire din venit? am inteles ca de alocatie nu au dreptul sa se atinga aceasta fiind a copilului!
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 11:28, 30 Noiembrie 2012
Buna ziua,

cata vreme nu detineti niciun bun atunci sunteti in siguranta. Din fericire ( sau din pacate...depinde de ce parte a baricadei sunteti) nu exista inchisoarea datornicilor :D

Avocat Constantin Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Implicatii executare silita ela2008 ela2008 Impreuna cu sotul am contractat un credit in 2007 (contractul a fost semnat de sotul meu, eu doar am dus adeverinta de venit) la care s-au inregistrat restante ... (vezi toată discuția)
Executare silita ovidana ovidana Buna ziua. In 2007 sotul meu a contractat un credit de nevoi personale de la o banca credit pentru care am semnat si eu incalitate de sotie. In 2009 sotul ... (vezi toată discuția)
Ifn indatoreaza peste suta lavsuta bibicarina bibicarina Am un salariu de 3500,la o banca normala, și ifn active pe care le achit am la un singur ifn 2 credite al doilea credit a pus pe mama Codebitor, pe urma am ... (vezi toată discuția)