avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua. In 2007 sotul meu a contractat un credit de nevoi personale de la o banca credit pentru care am semnat si eu incalitate de sotie. In 2009 sotul meu a decedat, eu ramanand cu un copil minor nu am mai putut achita creditul si astfel banca a trecut la executare silita poprind toate conturile mele inclusiv contu de alocatie al minorei. Cand am vrut sa scot alocatia copilului (pe 7 luni ) mi s-a spus de la banca unde aveam deschis contul ca banii au fost transferati carte banca de unde s-a cerut poprirea. Ce as putea sa fac? Sa dau banca in judecata?
Fac mentiunea ca am solicitat un extras de cont si mi-au dat o hartie din care nu rezulta nimic, nici de unde au intrat bani in contul de alocatie si nici unde au fost transferati.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:27, 8 Martie 2010
Demersurile dvs trebuie sa vizeze solutionarea problemelor care au condus la executare silita
Incercati contactare executor/recuperator si negociati esalonare datorii
Problema este ca eu am luat legatura cucei de la bancasi cu executorul bancar dar mi-au spus ca nu se pune in discutie o reesalonare, doar plata integrala a creditului.
Situatie defavorabila dvs,cu posibile consecinte neplacute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Copaceaclaudia Copaceaclaudia Buna ziua as dori sa ma ajutati cu o problema eu mam trezit ca apar ca codebitor ,in trei dosare de executare silita (credite bancare ),care au fost luate de ... (vezi toată discuția)
Executare silita dany3377 dany3377 Buna ziua. Am un credit restant cu peste 90 de zile, la un IFN. In urma acestor restante am incheiat un acord de plata, reesalonare a sumei datorate. Am ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata credite nevoi personale pt persoanele cu venituri mici roxanasimona roxanasimona Buna ziua, As dori sa stiu daca exista o institutie sau vreun mecanism legal prin care persoanele cu venituri foarte mici si copil minor in intretinere ... (vezi toată discuția)