avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Amortizare la PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Amortizare la PFA

Buna ziua. Daca sunt PFA si am o factura cu un mijloc fix dar care inca nu am platit furnizorul, as putea sa inregistrez pe cheltuiala deductibila amortizarea la sfarsitul anului si sa o prind in declaratia de venit? Precizez ca factura s-a achitat integral mai tarziu dupa 6 luni.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:16, 28 Noiembrie 2012
Inceperea aplicarii planului de amortizare nu e legat de faptul ca ati platit sau nu factura aferenta achizitiei. Intocmiti planul de amortizare si completati fisa mijlocului fix fata data dupa factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, unde trebuie trecute cheltuielile deductibile, și amortizarea? Petrovic Petrovic Pentru PFA-ul meu, deocamdată am depus declarații trimestriale, și declarația unică. Dar, nu am făcut nimic pentru a marca cheltuielile deductibile, și ... (vezi toată discuția)
Completare fisa mijloc fix popelisabeta popelisabeta Buna ziua, am un PFA apicol si as dori sa stiu cum se completeaza fisa mijlocului fix pentru o centriguga electrica si o masina de descapacit electrica ( ... (vezi toată discuția)
Completare in registrul inventar si in fisa mijlocului fix LuceNera LuceNera Buna ziua. Mi-am infiintat de curand o PFA platitoare de TVA cu codul CAEN 4791 pentru un magazin online cu produse pentru animale (petshop). Pe scurt ... (vezi toată discuția)