Daca angajatul este programat in concediu de odihna in perioada in care s-au acordat aceste zile libere, cum se procedează? HG se aplica angajatilor aflati in activitate in zilele de 24 si 31, ori cei care sunt in concediu de odihna nu sunt in activitate .......
Logica mea este aceasta: deoarece sunt in concediu de odihna in zilele de 24 si 31,nu mi se aplica HG si prin urmare nu am ce recupera in ianuarie. Este corect?
Multumesc.
Daca ar fi interpretat corect si contabilul unitatii in care lucrez nu m-as fi adresat dvs. Pana la urma tine de cum interpreteaza contabilul, sau cum este legal? Multumesc amandurora pt.raspunsuri.
Se aplica legea, nu interpretarea contabilului... Din pacate, daca se aplica legea in necunostinta de cauza, dvs. aveti de suferit.
HG se aplica numai celor care trebuiau sa fie la lucru in acele zile.
Daca in acele zile sunteti in CO, nu are cum sa va dea zile libere.
Zile libere
resurse12
:sorry:
zilele de 24 si 31 .12.2012 sunt declarate zile libere de catre guvern cu conditia de a fi recuperate in data de 12 si 19 .01.2013.Pt functionarii ... (vezi toată discuția)
Zile de recuperat!
Daniel1900
Lucrez la o gradinita de stat! Doamna directoare acum ne spune ca trebuie sa recuperam zilele accelea libere de la sfarsit de an! In caz ca sunt in concediu ... (vezi toată discuția)