avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile libere 24 si 31: a inceput show-ul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile libere 24 si 31: a inceput show-ul

Daca angajatul este programat in concediu de odihna in perioada in care s-au acordat aceste zile libere, cum se procedează? HG se aplica angajatilor aflati in activitate in zilele de 24 si 31, ori cei care sunt in concediu de odihna nu sunt in activitate .......
Logica mea este aceasta: deoarece sunt in concediu de odihna in zilele de 24 si 31,nu mi se aplica HG si prin urmare nu am ce recupera in ianuarie. Este corect?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dragos Stefan , Consultant resurse umane 14:14, 28 Noiembrie 2012
Nu este obligatoriu. Se poate da prin negocierea partilor...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere resurse12 resurse12 :sorry: zilele de 24 si 31 .12.2012 sunt declarate zile libere de catre guvern cu conditia de a fi recuperate in data de 12 si 19 .01.2013.Pt functionarii ... (vezi toată discuția)
Zile de recuperat! Daniel1900 Daniel1900 Lucrez la o gradinita de stat! Doamna directoare acum ne spune ca trebuie sa recuperam zilele accelea libere de la sfarsit de an! In caz ca sunt in concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna si zilele libere plãtite dandana1 dandana1 Prin CCM la nivel de unitate avem liberă a treia zi de Paşte. Pentru persoanele ce erau în concediu de odihnă în acea perioadă, administraţia ... (vezi toată discuția)