avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contract de vanzare cumparare

cu ce afecteaza activitatea unui factor postal care depune intr un dosar civil in instanta si o plangere penala o copie de act vanzare cumparare contrafacuta prin eliminarea unui paragraf din acel act?
Falsificarea unui inscris si folosirea lui in instanta reprezinta infractiunea de fals si uz de fals. Dupa condamnare definitiva probabil ca nu va mai ocupa functia avuta in prezent .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in inscrisuri romex romex Stimati forumisti , va rog o lamurire : -Am facut o plangere penala impotriva unei persoane intrucat intr-un proces de partaj a depus un act -dupa ... (vezi toată discuția)
Poate fi o copie xerox considerata fals material in inscrisuri oficiale ? Adrian_Gorj Adrian_Gorj Salutare tuturor ! Citind cartile lui Mihail Udroiu, ajung la infractiunea de fals in inscrisuri oficiale. El ne spune asa \\" [i] - este infractiunea ... (vezi toată discuția)
Art.290 ContSters126274 ContSters126274 Va rog sa-mi spuneti care sunt elementele constitutive ale infractiunii din art.290cpp. In cazul in care documentul modificat nu s-a folosit, mai este o ... (vezi toată discuția)