avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbarea numelui de familie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbarea numelui de familie

As dori sa stiu care sunt pasii pt schimbarea numelui de familie...La casatorie (acum 6 ani) am luat numele de familie al sotului...dar cum locuim in strainatate, inca nu mi-am facut buletinul...acum as dori sa revin la numele avut inainte, cum ar trebui sa procedez? Precizez ca inca nu mi-am schimbat nici un act cu numele sotului....ce amenda pot sa primesc pt neschimbarea actelor de identitate?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 00:46, 1 Decembrie 2012
@Justitiarul711
Pun pariu pe o cafea virtuala ca e casatorita cu un cetatean roman B-)
Nu pot sa cred ca ar fi omis ceva atat de important si m-a facut sa scriu degeaba.
Ultima modificare: Vineri, 30 Noiembrie 2012
Ares-3, moderator
:vishenka::coffee:Ares_3 a scris:

@Justitiarul711
Pun pariu pe o cafea virtuala ca e casatorita cu un cetatean roman B-)
Nu pot sa cred ca ar fi omis ceva atat de important si m-a facut sa scriu degeaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - revenire la numele de dinaintea casatoriei, pe cale administrativa petronela_Alexandra87 petronela_Alexandra87 m-am casatorit in romania si am luat numele sotului dupa casatorie.acum sunt in italia si ar trebui sa imi schimb toata documentele,dar imi e foarte greu ... (vezi toată discuția)
Revenirea la numele purtat anterior casatoriei ContSters240676 ContSters240676 Buna ziua, doresc sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a putea reveni la numele purtat inaintea casatoriei. Am divortat in Septembrie 2001, in sentinta de ... (vezi toată discuția)
Reinnoire carte de identitate maria.porru@laposte.net maria.porru@laposte.net Buna ziua, Ultima mea carte de identitate a fost eliberata acum zece ani. Intre timp m-am casatorit in strainatate si mi-am schimbat numele. In momentul de ... (vezi toată discuția)