avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... atributiile procurorului!rog ajutor urgent!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

atributiile procurorului!rog ajutor urgent!

as vrea sa stiu si eu va rog frumos daca partea inculpata trebuie sa depuna toate probele la procuror. va multumesc
Cel mai recent răspuns: kisso , utilizator 15:38, 1 Decembrie 2012
Da, dacă procesul se află în faza de urmărire penală.
multumesc
Inculpatul nu este obligat sa depuna probe in aparare insa este bine sa le propuneti in faza de urmarire penala pentru a nu avea probleme legate de credibilitate in fata instantei de judecata.

Daca nu solicitati probele in aparare in faza de urmarire penala poate exista riscul ca instanta sa le respinga mult mai usor decat daca le-ati fi solicitat in faza de urmarire penala mai intai.
Probele in favoarea inculpatului sau in defavorea lui? ar fi un pic cam "nebun" sa depuna probele in defavorea lui inainte ca sa consulte dosarul penal macar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studierea dosar penal!! ContSters140065 ContSters140065 Buna seara, am o rugaminte daca ma puteti ajuta intr-o chestiune! Un amic de al meu are o problema cu o societate de cablu/internet/TV care, in urma ... (vezi toată discuția)
cum se desfasoara procesul in cazul recunoasterii vinovatiei -art. 320 ind.1 c.proc.pen. ? leona777 leona777 In cazul in care merg pe recunoasterea vinovatiei, art. 320,1, Cpp, cum se va desfasura in continuare procesul meu penal ? (vezi toată discuția)
Urmarire penala Teodora1228 Teodora1228 Cat timp poate sa tina dosarul la diicot de cand te a facut inculpat. De an 1 este începută urmărirea penală, 6 luni de cand s a adus la cunostiinta ... (vezi toată discuția)