avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestatie la executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestatie la executare

Buna seara!

Exista vreo norma potrivit careia contestatia la executare se motiveaza odata cu declararea acesteia?
Consider ca urmeaza regimul oricarei cereri de chemare in judecata, poate fi completata si modificata pana la prima zi de infatisare.
Alte pareri?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:32, 28 Noiembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
De principiu eu consider ca motivarea ar trebui sa fie completa de la inceput, atat in fapt cat si in drept.

Sigur ca se mai poate preciza ulterior in functie de desfasurarea evenimentelor, mai ales daca nu se suspenda executarea. Se poate inclusiv renunta la unele capete de cerere etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare sau modificare FRD FRD In cazul in care am avut o cerere ce cuprinde 5 capete principale iar pana la prima zi de infatisare am mai adus o completare la un capat de cerere se ... (vezi toată discuția)
Problema de procedura civila / executare silita smeagull smeagull Dragi consultanti, Am o problema tehnica de procedura civila: Am promovat o actiune (incetarea executarii silite in baza art. 428 CPC, eu fiind debitor in ... (vezi toată discuția)
Motivare in drept gresita VictorArditti VictorArditti Avocatul partii adverse sustine ca motivarea in drept a contestatiei mele la executare este gresita. Redau din contestatia mea la executare: \"Imi întemeiez ... (vezi toată discuția)