avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Completare sau modificare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Completare sau modificare

In cazul in care am avut o cerere ce cuprinde 5 capete principale iar pana la prima zi de infatisare am mai adus o completare la un capat de cerere se considera precizarea acestui capat sau se considera o modificare?
Cel mai recent răspuns: FRD , utilizator 20:16, 16 Aprilie 2015
Buna ziua,

Depinde despre ce completare era vorba..
In speta este vorba de un litigiu de munca.Initial am cerut in baza disp articolelor ce prevad munca in zilele de sarbatori legale iar ulterior pe langa aceste drepturi am completat si cu plata orelor suplimentare cu precizarea sumei echivalenta pentru numarul de ore aratate.
Este o completare a acestui capat de cerere sau o modificare. In orice caz aceasta cerere am depusa inainte de prima zi de infatisare cand are loc discutia pe probatorii. Am depus-o si in 2 exemplare unul pentru comunicare paratei.Ce parere aveti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 114 vs 137 alin 4 si 5 din cm .putere de lucru judecat. FRD FRD Am depus o actiune cu 2 capete de cerere.Primul capat am cerut plata orelor lucrate in conditiile dispuse de art 137 al 4 si 5 din CM ptr anul 2012 iar al ... (vezi toată discuția)
Renunțarea la judecarea unui capăt de cerere. va lua în considerare instanța cererea mea dacă am trimis-o cu numai 6 zile înainte de termen? dumitrucera dumitrucera aM TRIMIS PRIN POSTA ELECTRONICA O CERERE IN CARE ARATAM CA RENUNT LA JUDECATA UNUI CAPAT DE CERERE, URMAND CA ACEASTA SA CONTINUE CU CELALALT. capatAs vrea sa ... (vezi toată discuția)
Se poate? dariusrobert dariusrobert Se poate face cerere reconventionala in cadrul recursului?Adica intimatul contestator{este vorba despre un litigiu de munca} poate cere in recurs si unele ... (vezi toată discuția)