avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cerere recuperare tva?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cerere recuperare tva?

Am o societate infiintata in 2007 dar care inca nu are activitate pentru ca activitatea principala este alte mijloace de cazare (pensiune) si inca nu sunt gata avizele. Pe tot parcursul anului 2008 am facut investitie in aceasta pensiune din fonduri proprii. Am bagat totul pe cheltuieli, am facut bilant la sfarsitul anului 2008 si am solicitat rambursare tva. Credeti ca am sanse? Totusi am auzit ca n-ar fi o idee buna sa iau bani inapoi de la stat ca o sa-mi pun fiscul pe cap si nu mai scap de ei. :(
Ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 22:31, 2 Februarie 2009
Daca sunt cheltuieli care nu au generat venituri, or sa se cam strambe...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensiune turistica lungu nicolae lungu nicolae acum 4 ani in comuna saes jud sibiu am vrut sa construiesc o pensiune turistica.Planul meu era sa inchei contracte cu grup operator pentru maxim 8 persoane ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva firma fara activitate ContSters90283 ContSters90283 Buna ziua Impreuna cu un asociat am un srl din 2008 firma nu a avut activitate dar a achizitionat materii prime si materiale de constructii care au fost ... (vezi toată discuția)
Amortizare chiosc luat in chirie LAZAROVICI ALINA LAZAROVICI ALINA Buna ziua, am preluat de curand contabilitatea la o firma si am o problema: in anul 2008 a fost luat in chirie un chiosc, a fost bagat pe contul 2133 cu ... (vezi toată discuția)