Buna ziua
Impreuna cu un asociat am un srl din 2008 firma nu a avut activitate dar a achizitionat materii prime si materiale de constructii care au fost bagate intr-un sediu inchiriat in amenajari, pe parcursul anului am incasat si 2 amenzi in valoare totala de 25.000 ron de la ITM, anul acesta in luna mai asociatul meu a cerut falimentul si adat firma la care este actionar in judecata cerand falimentul si banii investiti acolo si suntem in proces.
Acum vreau sa stiu am avea de recuperat Tva in valoare de circa 37.000 ron este vreo sansa, cui trebuie sa ma adresez si daca se va face compasare tot trebuie sa mai primim ceva.
Mentionez ca eu sunt administratorul firmei si am 50% din firma, firma nu a avut activitate.
Va multumesc
pe urmatorul decont de TVA bifati optiunea de rambursare si asteptati organele de inspectie fiscala...nu aveti nimic de pierdut...probabil vi se va restitui TVA
Trebuie sa faceti cerere expresa pentru rambursare de TVA la fisc. Se va face control de fond si in urma rezultatului controlului se va stabili daca ,cand si ce suma veti primi inapoi de la stat.
B-)
Recuperare tva
ContSters90283
Buna ziua,
Impreuna cu un asociat am deschis o firma de panificatie dupa o perioada in care am achiz materiale de contructii si altele la care am platit tva ... (vezi toată discuția)