avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Recuperare TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Recuperare TVA

Buna ziua,
Impreuna cu un asociat am deschis o firma de panificatie dupa o perioada in care am achiz materiale de contructii si altele la care am platit tva de circa 50.000 ron nu ne-am mai inteles si el a introdus procedura de faliment.
In acest timp firma nu a avaut activitate dar a vandut un utilaj cu factura fiscala in care valoare de tva era aprox 4.000 ron.
Acum eu vreau sa cer statului roman restituirea de tva ramasa cat ar mai fii aprox 44.000 ron.
Pot sa fac acest lucru, cam cat ar dura bana sa am banii in cont si cui trebuie sa ma adresez?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: katica , utilizator 17:16, 19 Iulie 2009
Nu cred ca se va aproba restituirea de TVA daca societatea nu a avut activitate deloc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare tva firma fara activitate ContSters90283 ContSters90283 Buna ziua Impreuna cu un asociat am un srl din 2008 firma nu a avut activitate dar a achizitionat materii prime si materiale de constructii care au fost ... (vezi toată discuția)
Compensare-tva ContSters90283 ContSters90283 Buna ziua Pe scurt acum ceva timp am deschis o firma impreuna cu un asociat dupa o perioada de timp el a introdus in instanta procedura de insolventa, in ... (vezi toată discuția)
Pot fii condamnat cu suspendare cosminghe cosminghe Buna ziua, Anul trecut am infiintat un srl cu un asociat eu sunt si administrator, am achizitionat materie prima care urma sa o platim la ... (vezi toată discuția)