avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sa-mi dau demisia daca mi se impune?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sa-mi dau demisia daca mi se impune?

am fost angajata la 1 feb. 2012 cu contract pe periada nedeterminata, dar am fost instiintata ca la 1 decembrie 2012 se va se va intoarce o fosta angajata din maternitate si va trebui sa parasesc acest loc de munca. In acel moment nu mi-au adus la cunostinta ca nu pot desface contractul de munca in asa fel incat sa intru in somaj, au promis ca imi vor gasi loc in firma. Acum cand se apropie 1 dec. 2012 sefa de departament, din rautate, a facut in asa fel incat directorul nu mai este deacord sa raman desi are nevoi de om. Eu ar trebui sa-mi dau demisia, dar nu am motiv. Ce sa fac? Pot refuza sa demisionez, ei pot sa imi desfaca contractul de munca in mod nefavorabil pentru mine?

MULTUMESC

Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 09:00, 1 Decembrie 2012
Daca ati fi fost angajat in locul doamnei, atunci trebuia sa vi se incheie contract de munca pe durata determinata, pana la revenirea acesteia din concediul de crestere a copilului.
Dvs.ati fost angajat pe durata nedeterminata, deci nu aveti nici o o legatura cu postul doamnei respective.
Sefa vrea sa va prosteasca sa plecati de bunavoie, de aceea amesteca lucruri total diferite cum sunt cele doua contracte de munca din discutie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Decembrie 2012
ana-cer, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat pe perioada determinata cristinaschmidt cristinaschmidt Am angajat cu contract de munca o persoana pe perioada determinata in data de 11.11.2008, pe postul titularei care a fost in concediu pentru ingrijire copil. ... (vezi toată discuția)
Inchidere cim cu o litera gresita deliabrett32 deliabrett32 Buna ziua. Mi s-a inchis cim de catre scoala la care am functionat pana la 13 aprilie, odata cu intoarcerea titularei la post, cu art 55 lit b, desi eu nu ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinata gabrielaslavu gabrielaslavu Buna ziua, Asi dori sa-mi dati un raspuns fata de o speta care s-a creat in firma la care lucrez. am angajat cu CIM pe perioada det. o persoana, deoarece ... (vezi toată discuția)