avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Recuperare TVA ONG
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Recuperare TVA ONG

Buna ziua!

Reprezint un ONG neinregistrat in scopuri de TVA si as vrea sa achizitionez o masina de la o pers fizica astfel inca actele de identificare ale masinii sa fie pe acest ONG.
Exista aceasta posibilitate? Care sunt procedurile pas cu pas? Din cate stiu in primul rand ar trebui sa inregistrz ONG-ul in scopuri de TVA. Cand urmeaza sa recuperez TVAul? MUltumesc!
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 18:43, 29 Noiembrie 2012
persoana fizica vanzatoare nu este platitoare de tva, deci nu se percepe tva la livrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392b irina.tranoiu irina.tranoiu Buna ziua, La declaratia 392b, la rubrica achizitii de la persoane inregistrate in scopuri de tva evidentiez tva-ul in conditiile in care firma nu este ... (vezi toată discuția)
Recupepare tva in cazul cumparari unei locuinte . VS_ABUTOAIEI VS_ABUTOAIEI Buna ziua ,sunt administrator al unei societati comerciale si intentionez sa achizitionez un apartament pe firma .Intrebarea mea este daca voi recupera tva-ul ... (vezi toată discuția)
Tva masina din germania Alex2424 Alex2424 Reprezint o firma neplatitoare de TVA din romania si as dori sa cumpar o masina din Germania. Valoarea masinii este de peste 10.000 Euro. Din cate am citit, ... (vezi toată discuția)