avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comisioane gestiune
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comisioane gestiune

buna ziua
am lucrat la o firma care mi-au facut un card de salarii la BRD. cand am incetat activitatea la firma, am inteles ca trebuia sa inchid contul, dar nu mi s-a spus acest lucru.
ieri, 28 noiembrie 2012, am vrut sa platesc ceva pe internet si m-am gandit sa pun niste bani pe card, dupa care sa platesc. am pus 30 de lei pe cont, dupa care am vrut sa platesc, mi-a spus ca n-am fonduri suficiente si am cerut o chitanta cu cat am pe card. nu mai aveam nimic pe card.
azi am fost la banca sa intreb si mi s-a spus ca din cauza ca n-am folosit cardul, ei au luat 0.80 euro pe luna ca si comision de gestiune.
intrebarea este cine este de vina ca eu n-am stiut de acest lucru? trebuia banca sa ma instiinteze, trebuia angajatorul sa-mi spuna sa-mi inchid contul? ma gandeam sa merg la protectia consumatorului, dar are rost? eu sunt de vina ca nu mi-am inchis contul, dar eu am un cont de exemplu, la transilvania, pe care tot asa nu l-am folosit cateva luni ,dar n-am avut acest comision si nici nu mi-a trecut prin cap ca daca nu folosesc cardul, voi avea aceasta surpriza.
va multumesc daca ma ajutati
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 00:16, 30 Noiembrie 2012
O alternativa poate fi sa-i faci o sesizare la sediul central prin formularul on line aici:
[ link extern ] /
chiar credeti c-as rezolva ceva, scriindu-le? o sa incerc, dar nu sunt chiar atat de optimista
Este o calea prealabila ar zic si logica, dar nici eu cred ce e solutia, oricum poate sa se inteleaga raspunsul lor mai bine si sa intemeieze ulterioara actiunea cu`protectia consumatorului pe care vreti sa formulez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreo banca cu care pot lucra on line, pentru firme? loredanaradu loredanaradu Salut! Ma intereseaza sa stiu daca exista vreo banca cu care pot lucra de acasa on line. Vreau sa nu ma mai duc la banca pentru ordine de plata si nici sa nu ... (vezi toată discuția)
Raportare abuziva in biroul de credit andreiarotaru andreiarotaru Buna ziua tuturor si sper sa ma puteti ajuta cu cateva sfaturi. Am descoperit in urma cu o saptamana, cand m-am dus cu dosar la Transilvania pentru a-mi face ... (vezi toată discuția)
Inchiderea contului - fals in acte cosmin311 cosmin311 Buna ziua! Eu cand eram student la master luam bursa de la facultate pe card. Card-ul pe care l-am primit este de la BRD Calderon. In primul an de master ... (vezi toată discuția)