avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen intermediar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen intermediar

Buna ziua!
As dori sa ma lamureasca cineva intr-o problema. Am verificat un dosar pe portalul instantelor de judecata, la curtea de apel. La termenele de judecata afisate, in data de 27.11.2012 apare "respinge recurs. irevocabila". Marea dilema care apare este ca, mai fugureaza o data, 07.03.2013, ca reprezentand "termen intermediar". Va rog sa ma ajutati, sa ma lamureasca cineva ce inseamna asta? Nu se considera finalizat procesul si decizia C.A. este de respingere a recursului, la data de 27.11.2012? Mai trebuie asteptat pentru termen intemediar sau se poate solicita extras de pe dispozitivul deciziei?
Va multumesc, o zi buna!
Cel mai recent răspuns: adrianef , utilizator 08:39, 5 Decembrie 2012
:-/ intermediar intre ...ce ...si ce!? intre pronuntare si Sfantu' Asteapta? :-/
Buna dimineata! Nu stiu nici eu intre ce intermediar?? Tocmai d-aia am intrebat, poate a mai fost cineva in aceeasi situatie. Pot solicita oare eliberarea unui extras de pe dispozitivul deciziei in acest caz?
ati vrut sa spuneti: un certificat de grefa cu solutia pronuntata.
Solicitati-l.

Si data tot bateti drumul, poate lamuriti si ce este cu acea mentiune (inclin sa cred ca este o eroare, caci nu poate fi si solutionat si cu termen acordat).
Am intalnit si eu o situatie asemanatoare.
Pt recurs pe siteul ICCJ era afisat asa

Termene de judecată
1. 20.05.2014 - Termen intermediar
2. 04.12.2012 - -
Cum se "traduce" asta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs respingere cerere neconstitutionalitate xerox xerox Am avut un dosar penal, ca recurent, la ICCJ si, in a 2-a sedinta de judecata, s-a pus in discutie cererea mea scrisa, de neconsitutionalitate legata direct de ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre judecãtoreascã ContSters251156 ContSters251156 Hotararea judecatoreasca a unei instante este valabila si produce efecte pana cand este desfiintata de catre alta instanta superioara prin recurs. Va rog ... (vezi toată discuția)
Curtea de apel respinge recursul formulat in retrocedarea unui teren si cladirea aferenta ca nefondat SIE SIE Buna ziua. C.A respinge recursul ca nefondat - o nedreptate strigatoare oriunde, dar fara parcurgerea tuturor pasilor din tara nu ma pot adresa CEDO Conform ... (vezi toată discuția)