Cum se transforma un agresor in victima,cu ajutorul autoritatiilor.
Buna ziua! am 23 de ani si acum 3 saptamani in seara de vineri 9/11/2012, am iesit impreuna cu prietena mea la un pub de seara, din orasul nostru.Dupa cateva ore petrecute in pub si 2 beri baute, am iesit impreuna cu prietena mea pana afara sa trimita un mesaj [arintiiilor, pentru a le spune ca mai intarzie.In acel moment, 2 indivizi au aparut in spatele meu cu cate 2 sticle in mana si m-au atacat.m-au doborat la pamant si au dat cu picioarele in mine.Eu avant o statura atletica, am reusit sa ma ridic si sa ma apar.i-am pus pe rand la panant dar de fiecare data se ridicau si veneau sa ma loveasca.Dupa scurt timp,2 prieteni de-ai mei aflati in pub, au iesit sa-mi sara in ajutor,anutandu-i prietena mea.Unul din ei a incercat sa-l imobilizeze pe unul din agresori deoarece acesta avea o sticla in sparta in mana si voia sa ma atace.Cand prietenul meu a incercat sa il imobilizeze, din inertie l-a lovit pe agresor cu antebratulnu cu pumnul ! ! ! )la venirea politiei,s-a linistit toata lumea.Dupa cateva zile am aflat ca unul din agresori,cel pe care a incercat prietenul meu sa-l imobilizeze, se afla in spital.Acesta sustine ca are timpanul spart.Eu nu cunosc exact ce are de fapt,pentru ca tatal sau a depus plangere la politie,cum ca fiul sau agresorul), ar fi fost in coma.Din susre sigure am aflat ca agresorul spitalizat a fost internat in sectia neuro-chirurgie in spitalul judetean Sibiu cu plaga suturata la ochi arcada sparta si cusuta) si nu prezinta sechele S.N.C. sistem nervos central).Nu am prea multe informatiii despre agresorul spitalizat deoarece acesta si-a luat avocat si presupun ca acesta il sfatuieste sa nu iasa din casa o vreme, pentru credibilitate.Mai vreau sa precizez ca 2 din politistii care se ocupa de caz sunt fosti colegi de serviciu ai tatalui agresorului, precum si seful politiei.Toti lucrant in trecut intr o institutie ce tinea de miniera.O alta ,,pila a agresorului este o judecatoare activa din oras,care a spus unor persoane,ca va face tot posibilul pentru a prelua ea cazul nostru si o sa ne bage pe toti trei la puscarie.pe mine si pe pe cei doi prieteni ai mei,in conditiile in care unul din cei doi prieteni nu a atins pe nimeni,doar a iesit sin pub.Judecatoarea il protejeaza pe agresor,deoareca aceasta a stat in gazda la parintii acestuia vreme de cativa ani.oamenii care au auzit-o pe judecatoare spunand aceste lucruri, imi sunt cunostinte si sunt deacord sa se prezinte in instanta daca este nevoie.Mai precizez ca tot scandalul din seara de 9/11/2012, de la inceput pana la sfarsit,a fost filmat de o camera de luat vederi,a primariei.Chiar si asa,politistii care ne-au audiat ne-au constrans atat pe mine cat si pe cei doi prieteni ai mei, sa scriem ca l-am lovit si sa scriem si numele celor care l-au lovit pe individ si cum.Am fost nevoiti sa scriem sup presiune,tipete si amenintari.Vineri,30/11/2012,este chemata si prietena mea, pentru a fi audiata.Imi e teama ca aceasta sa nu fie intimidata si sa fie constransa sa scrie ceea ce ii dicteaza politistii.Eu mi-am luat un avocat pe care l-am rugar sa o insoteasca pe prietena mea,in ziua in care va da declaratie,iar acesta a fost deacord.Din auzite,stiu ca agesorul spitalizat ar avea 40 de zile de spitalizare.Mai stiu din surse sigure ca acesta este consumator de stuperfiante.Agresorul spitalizat, in aceeas seara in care m-a atacat pe mine, a mai avut doua neintelgeri cu patronul pab-ului care l-a scos afara de fiecare data din incinta localului.Agresorul inainte cu cateva saptamani,a fost amendat de politie pentru ca aintrat cu o sabie intr-ul local din oras, pentru a bate pe cineva.Tot acest agresor a fost auzit de catre un prieten al meu cum acesta spunea: -cum fac ma sa gasesc pe unul sa ma bata,sa am si eu bani de sarbatori. Agresorul a mai fost despagubit de catre un baiat care l-a batut cu ceva timp in urma deoarece l-a provocat pe acesta pana si-a iesit din fire,dupa care l-a amenintat cu instanta pana ce acesta i-a dat suma de aprox 1000 de Eur. Cam asta este cazul meu.precizez ca nu am omis si nici nu am ascuns nimic,deoarece am nevoie de niste sfaturi.Pentru ca din cate vad ca este de protejat agresorul imi este teama sa nu ajung eu din victima, in agresor. Astept sfaturile dumneavoastra. Va multumesc ! ! !
Daca v-ati luat avocat este bine sa vorbiti cu acesta si sa stabiliti apararea.
Totusi, daca mai doriti si alte pareri va sugerez sa aflati numele procurorului de caz, sa discutati cu acesta si sa formulati o cerere de recuzare a celor din politie care sunt prieteni cu tatal agresorului, poate reusiti impreuna cu avocatul sa mutati dosarul la alta sectie de politie.
In situatia in care dosarul ajunge la d-na judecatoare despre care faceti vorbire, formulati la momentul respectiv o cerere de recuzare si pt aceasta.
Admiterea cererii de recuzare inseamna ca acei politisti ori d-na judecatoare nu vor mai lua parte la solutionarea dosarului dvs.
O alta problema pe care o constat este aceea ca nu v-ati prezentat la medic si nu ati incercat obtinerea unui certificat medico-legal pt a putea demonstra ca ati fost lovit.
De asemenea, faceti tot posibilul sa obtineti acea filmare inainte sa fie stersa si folositi-va de ea ca proba pt invocarea legitimei aparari.
Acele declaratii date de dvs. va vor face probleme, in nicio situatie nu ar fi trebuit sa acceptati sa scrieti ceva ce nu este adevarat oricate presiuni s-ar fi facut, duceti-va si dati alte declaratii si eventual poate depuneti si o plangere penala impotriva celor care v-au lovit (aveti la dispozitie 2 luni si v-ar fi de folos un certificat medico-legal sau acea filmare).
Tatal agresorului nu poate formula plangere in numele fiului. Acest lucru este posibil doar cu procura sau poate ca acesta doar a depus-o (fiind formulata de agresor) ori avocatul s-a ocupat de aceste demersuri.
PS: NU va prezentati nicaieri fara avocat, mai ales ca din cate am inteles locuiti intr-o localitate mica unde toti se cunosc si sunt multe influente din aceasta cauza. Prietena sa fie insotita de avocat cand da declaratiile.
Va multumesc foarte mult ! Sfaturile dumneavoastra, imi sunt de mare ajutor.Astazi a fost prietena mea la declaratii impreuna cu avocatul. Avocatul a spus ca declaratia prietenei mele a decusr normal si este ok.In posesia filmarilor nu stiu cum sa intru,deoarece politia imi spune ca nu am dreptul la ele. Tot astazi am aflat ca agresorul spitalizat are 35 de zile de ingrijiri medicale,in conditiile in care ieri agresorul a fost la frizerie si s-a tuns la frizerul la care ma tund eu.Frizerul mi-a spus ca agresorul a venit camuflat pana frizerie iar acolo tinea gura putin stramba,deoarece acesta acuza in declaratii,semi-pareza.Intre timp,un prieten al agresorului,si-a facut aparitia in incinta frizeriei si au inceput sa vorbeasca. Dupa un timp,agresorul cred ca auitat ca trebuia sa tina gura stramba deoarece,frizerul mi-a spus ca era perfect normal.Nu mai avea gura stramba si radea,fara nici o problema.
Imi pun multe speranta in avocatul meu,deoarece instinctul meu neexperimentat imi spune ca este profesionist...Sper sa fie asa.
Va multumesc inca o data pentru sfaturi ! ! !
Am uitat sa va sun ca amandoi agresorii mei sunt majori.
Cel spitalizat e cel care imi creaza probleme.Celalalt agresor a declarat ca nu depune plangere in potriva mea.
Tentativa de omor
flosarms
Buna,am catva nelemuriri in legatura cu cazul referitor la tentativa de omor.Este vba de tatal meu care acum o luna o primit in cap olovitura cu un ciocan s/au ... (vezi toată discuția)