avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concedierea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concedierea

Am fost angajat la o firma de telecomunicatii ,angajat in perioada somajului,firma
mi-a incheiat un contract individual de munca pe 30 zile dupa care contractul a expirat,lucrand in continuare inca 2 luni in care nu am mai semnat nici un document si
nici state de plata.Pe data de 21 .11.2012 am fost concediat fara nici o explicatie.Acum drepturile mele salariale sunt conditionate de semnarea demisiei.
Care este procedura care trebuie sa o urmez? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Zinaida Ciornii , Consultant resurse umane 14:26, 1 Decembrie 2012
Ati fost concediat? sau v-ati dat demisia?
In orice caz, reiesind din faptul ca nu ati mai semnat vreun Act Aditional de prelungire a CIM, dar puteti face dovada, prin orice mijloace, ca ati lucrat si va asumati riscul amenzii pentru munca la negru, atunci cel mai bine ar fi sa mergeti in instanta.
Totusi, ar trebui sa stiti ca un contract de munca sau un act aditional la CIM, trebuie semnat anterior inceperii activitatii sau modificarii a unei din clauze contractuale, iar DVS ar trebui sa primiti un exemplar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional cim nesemnat adionitaa adionitaa Buna ziua, Avand in vedere ca am avut un CIM pe perioada determinata , iar dupa expirarea acestuia, nu am mai semnat niciun act aditional de prelungire, dar ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza sa-mi elibereze cartea de munca VLADVIOREL12 VLADVIOREL12 am fost data afara din firma verbal ,fara nici o decizie ,mi-am luat medical preventiv ,intre timp au trimis instintare ca nu m-am prezetat la lucru timp de ... (vezi toată discuția)
Angajatul nu beneficiaza de contract de munca. regclener regclener In timpul facultatii am decis sa ma angajez. M`am angajat, lucrez la aceasta firma de aproximativ 3 ani de zile. Anul trecut mi`am facut un card..... la care ... (vezi toată discuția)