avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... PASI DE URMAT PREAVIZ CONCEDIERE FUNCTIONAR PUBLIC
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

PASI DE URMAT PREAVIZ CONCEDIERE FUNCTIONAR PUBLIC

buna ziua..scriu in numele unei rude, caruia i s a acordat preaviz de concediere lucrand intr o primarie ca functionar public..care sunt pasii de urmat privind contestarea acestei decizii?isi poate lua preaviz in aceasta perioada?am inteles ca avand functie de conducere preavizul este de 30 de zile..
Va multumesc si astept raspunsul dvs.

ma scuzati..intrebam daca isi poate lua concediu medical in aceasta perioada?
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Decembrie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
isi poate lua concediu medical
pentru a putea contesta decizia, ruda dvs, trebuie sa parcurga intai procedura prealabila, prevazuta de legea nr.554/2004. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz functionar public valici valici va rog sa ma ajutati. Se poate contesta preavizul la functionarul public? In ce termen?Si care este pasul urmator. Disponibilizarea s-a facut in baza OUG 68 / ... (vezi toată discuția)
Contestarea în instanțã a unei decizii de imputare Cristinabv Cristinabv Sunt functionar public. Am primit o decizie de imputare a unor sume constatate de Curtea de Conturi ca nelegale (spor) dupa ce Curtea de Apel a respins ... (vezi toată discuția)
Contestatie sanctiune disciplinara la functionarul public iuriana iuriana Vă rog să-mi spuneţi care este termenul în care se poate contesta o sancţiune disciplinară în cazul funcţionarului public şi în ce temei legal.Vă ... (vezi toată discuția)