avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... RAPORT PER SALARIAT REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

RAPORT PER SALARIAT REVISAL

Buna ziua. Acel raport per salariat care se scoate din Revisal, in cazul unui control tine locul unei adeverinte de vechime ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:27, 2 Decembrie 2012
Raportul per salariat din REVISAL arata starea unui CIM la o anumita data (data la care se face interogarea bazei de date) si nu tine loc de adeverinta de vechime. Nu stim ce legatura are raportul per salariat, adeverinta de vechime si un eventual control?!
Raportul per salariat nu are valoarea juridica a unei adeverinte de vechime ... daca aveti control, banuiesc , va vi s-a cerut sa faceti dovada comunicarii unei adeverinte de vechime pentru un salariat ... fapt care se poate proba prin semnatura acelui salariat ca a primit un exemplar sau prin confirmarea de primire daca i s-a comunicat prin posta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta daniela-claudia daniela-claudia La incadrarea in munca o salariata a prezentat, pentru calculul vechimii, adeverinte de la locurile de munca anterioare, insa de la un singur loc de munca a ... (vezi toată discuția)
Incetare contract cu 31.3 larisalaly larisalaly Buna ziua, Am o salariata care nu a mai venit la serviciu de 2 zile si nici nu raspunde la tel. Pentru ca este in perioada de proba, vreau sa ii inchid ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime rak0770 rak0770 Raportul per salariat semnat si stampilat de angajator, din Revisal, tine loc de adeverinta de vechime? (vezi toată discuția)