avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta

La incadrarea in munca o salariata a prezentat, pentru calculul vechimii, adeverinte de la locurile de munca anterioare, insa de la un singur loc de munca a prezentat Raport per salariat (din revisal) cu semnatura si stampila unitatii emitente.
Va rog sa-mi precizati daca , la calculul vechimii, pot tine cont si de acest document
sau trebuie sa-i solicit adeverinta
Cel mai recent răspuns: Danaioana , utilizator 15:36, 4 Septembrie 2014
Raportul per salariat nu face dovada vechimii in munca.

Dovada se face cu adeverinta de vechime eliberata de catre angajator.
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Sigur ca este valabil Revisalul! Mai ales ca acolo este specificat data inceperii activitatii, respectiv incetarea CIM. Daca, sa presupunem cineva lucreaza mai multi ani in acelasi loc de munca si la plecare nu i s-ar da acea fila de Revisal, va fi un chin pt.angajator sa ii intocmeasca o adeverinta cu toate modificarile salariale survenite din 2011, de cand nu se mai opereaza in cartile de munca.
De asemenea, sa fie specificat vechimea salariatului si eventualele suspendari ale CIM, nemotivate etc.
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2014
Danaioana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am nevoie de un sfat de la dvs. pentru ca nus tiu cum sa procedez. an angajat a lipsit nemotivat din martie anul acesta, s-au facut demesurile ... (vezi toată discuția)
revisal-suspendare cim valentinaanghel valentinaanghel Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Am operat si transmis o absenta nemotivata si incetarea suspendarii . La cateva zile am primit ... (vezi toată discuția)
Raport per salariat revisal ContSters172175 ContSters172175 Buna ziua. Acel raport per salariat care se scoate din Revisal, in cazul unui control tine locul unei adeverinte de vechime ? (vezi toată discuția)