avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract cu 31.3
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract cu 31.3

Buna ziua,

Am o salariata care nu a mai venit la serviciu de 2 zile si nici nu raspunde la tel. Pentru ca este in perioada de proba, vreau sa ii inchid contractul cu art. 31.3 din CM.

Spuneti-mi, va rog, daca procedez bine:
- am facut Notificarea de incetare Contract cu data de 06 ianuarie in care precizez ca CIM inceteaza la data de 08 ianuarie(astazi)

- astazi am emis Decizia si am operat in Revisal.

Aceste documente trebuie sa fie comunicate printr-un mijloc care sa faca dovada comunicarii (sub semnatura de primire, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire sau prin executor judecatoresc).

- tot astazi am trimis prin curier cu confirmare de primire aceste documente (Notificarea de incetare + Decizie)

Este corect? Trebuia sa trimit intai Notificarea, sa dau un termen mai lung la "data incetarii" , sa astept confirmarea de primire si apoi sa incetez contractul?

In zilele in care nu a venit cum o trec? Absent nemotivat? de pe 6 pana pe 8??

Ajutati-ma, va rog!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:50, 8 Ianuarie 2016
Este corect cum ati procedat.

Intr-adevar, perioada 06 - 07.01.2016 trebuie sa apara ca a avut absente nemotivate in adeverinta de vechime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara abs nemotivate alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Mai oameni buni faceti-ma sa inteleg si eu un lucru, care este procedura corecta in cazul unei cercetari disciplinare- abs nemotivate salariat. Respectivul ... (vezi toată discuția)
Incetare cim conf. art. 31 alin. (3) cioc natalia cioc natalia Buna seara, Am un salariat care lipseste nemotivat de la locul de munca. Acesta este inca in perioada de proba. Pot sa-i inchid contractul de munca conf. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca in urma cercetarii disciplinare- absente nemotivate ... DENYYY DENYYY Buna ziua! Daca in urma cercetarii disciplinare- absente nemotivate s-a incetat CIM disciplinar, decizia de incetare, revisal si adv. vechime se trimite acasa ... (vezi toată discuția)