avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma II
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma II

buna ziua!vreua sa mi deschid o firma II cu prestari servicii care ar fii codul CAEN?
si in continuare as vrea sa va intreb daca firma infintata in romania poate functiona in austria si in ce conditii...????
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:20, 1 Decembrie 2012
Buna seara!

De ce nu continuati discutia in topicul deschis de Dvs. in forumul "Societati comerciale"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere societate de plasare a fortei de munca in strainate daniel1981 daniel1981 Salut la toti ... m\'am tot uitat pe net si aici pe forum. Vreau sa imi deschid eu firma de plasare a fortei de munca in strainatate. Pe un topic asemanator ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma de servicii contabile sau pfa vali2006 vali2006 Buna seara! Sunrt absoventa a ASE-Facultatea finante-contabilitate. Pana acum am lucrat in departamentele financiar-contabile ale mai multor societati ... (vezi toată discuția)
Autorizatie / acord de functionare societate comerciala emiasconet emiasconet Autorizatie / Acord de functionare societate comerciala Buna ziua, doresc sa deschid o activitate comerciala, cod CAEN 9329. Conform legii nu toate ... (vezi toată discuția)