avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda

Am si eu o simpla intreba sunt nou pe aici.De Sf Andrei am fost cu niste baieti sa bem si noi o bere.Dupa ce am terminat am fost in parcul orasul unde ne-au oprin niste domnii de la politia loca cerandu-ne datele.Am prezentat buletinele nu a fost nici o problema si am plecat .Dupa aproximativ 30 de min tot aceiasi domnii ne-au oprit spunandu-ne ceva patetic cum ca ar fi trecut un "sef" de al lor pe acolo si vazandu-ne pe noi cu "bauturi alcoolice" si ca dansu ar vrea sa vada ce sanctiuni s-au dat in privinta asta.Ne-au pus sa semnam niste procese cu o amenda de 500 ron.Intrebarea mea este ce pot sa patesc daca nu am vrut sa o semnez mi sa parut o cheste stupida, era o vrajeala de politist roman.Nu am vrut sa semnez procesul ce se poate face??
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:22, 3 Decembrie 2012
Buna seara,

Daca ati refuzat sa semnati procesul verbal, agentul era obligat sa aduca un martor, cu care sa poata face doar dovada refuzului Dvs. de a semna procesul verbal, nu de atestare a savarsirii contraventiei.
leva22 a scris:
Nu am vrut sa semnez procesul ce se poate face??

Ce se poate face ca sa ce? De catre cine?
Ce puteti dv. sa faceti, ce poate dl. politist... ce pot eu face...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie politie ContSters167221 ContSters167221 Buna ziua . Pe data de 23.08 aflandu-ma in regie am fost amendat de politistii de la sectia Regie cu amenda contraventionala in baza a 2 articole a legii 61/91 ... (vezi toată discuția)
Politia romana BeF BeF Salut. Ieri am fost oprit in trafic de catre un echipaj al politiei rutiere.Domnul politist ma opreste si nici macar nu se legitimeaza ci imi spune \"Ce ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto 30 zile paul1977 paul1977 in primul rand doresc sa va salut,este pt prima data cand va scriu. intorcandu ma astazi din germania in localitatea AUSEU judetul BIHOR la iesirea din ... (vezi toată discuția)