avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fara Preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fara Preaviz

Buna seara am si eu o nelamurire firma la care lucram au dat afara mai multe persoane fara un preaviz asa cum este normal si este scris si in contractul de munca
In cursul zile de 29 Noiembrie trebuia sa ma prezin la firma pentru tura mea insa am primit un telefon prin care ma anuntau ca nu mai trebui sa vin pentru ca m-au dat afara ( fara sa fi primit vr-un preaviz sau notificare inainte ) dupa care mi sa comunicat sa ma prezint in data de 3 decembrie pentru a imi preda echipamentul
Mie nu mi se pare deloc corect acest lucru si as dori sa stiu ce pot face in acest caz

Multumesc Anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Decembrie 2012
bondaru18, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:08, 1 Decembrie 2012
solicitati sprijinul unui avocat pentru a contesta decizia de desfacere contract de munca
bafta
end a scris:

solicitati sprijinul unui avocat pentru a contesta decizia de desfacere contract de munca
bafta

Multumesc Frumos pentru raspuns insa as putea incerca prima data la ITM ?? Ei vor putea sa ma ajute?
nu, formulati contestatie in termen si cu o aparare calificata obtineti anularea deciziei pe motive de procedura .
end a scris:

nu, formulati contestatie in termen si cu o aparare calificata obtineti anularea deciziei pe motive de procedura .

Sa inteleg ca singura solutie este sa ai actionez in judecata ?? Si mai am o intrebare. Care este termenul de actiune ?
cel pe care o sa vil treac in decizia de desfacere legal 30 de zile ...

Alte discuții în legătură

Preaviz art. 61 lit.a) codul muncii adriana.chiritescu adriana.chiritescu Daca o concediere disciplinara conf. art.61 lit.a) are specificat: \"se acorda preaviz de 20 zile lucratoare \" dar nu se specifica intervalul de preaviz si ... (vezi toată discuția)
Solicitarea parasirii societatii in timpul programului de lucru theonewho theonewho Buna ziua, Am următoarea situație: fiind în preaviz, am fost chemata în biroul directorului pentru a da niște explicații verbale referitoare la modul ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca concediere , daca sunt concediat ... mariusastra mariusastra Desfacere contract de munca Concediere , daca sunt concediat pe orice motiv ca fapt divers sa zicem că nu am vr sa fac ce mi a spus șeful de tură și mi ... (vezi toată discuția)