avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacere contract de munca Concediere , daca sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacere contract de munca Concediere , daca sunt concediat ...

Desfacere contract de munca
Concediere , daca sunt concediat pe orice motiv ca fapt divers sa zicem că nu am vr sa fac ce mi a spus șeful de tură și mi se desface contractul de munca ? Și semnez decizia înseamnă că recunos sau că mi pierd toate drepturile de a face recurs sau ai da in judecata ? Decizia de concediere se da pe loc angajatului ? Când i se aduce la cunoștință cu este concediat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 5 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este absurd faptul ca, semnarea unei decizii de incetare a c.i.m. inseamna recunostere sau pierderea dreptului de actiona in instanta.

Semnarea decizii inseamna ca ati luat la cunostinta, iar contatarea acesteia in instanta este un drept prevazut in Constitutie si in Codul Muncii.

In mod normal, decizia de incetarea a c.i.m. se comunica salariatului la data incetarii c.i.m. sau in anumite situatii in cel mult 5 zile calendaristice de la data emiterii (decizia de desfacere disciplinara a c.i.m.).

Cu ce articol v-a incetat c.i.m.?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Aprilie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Momentan nu s- a întâmplat urmează să spună că nu muncesc nu fac targhetul eu muncesc în firma asta de aproape 12 ani de zile daca nu munceam dc nu m-au dat afara până acum în decurs de vreo 3 ani am doua avertismente făcute în mod abuziv că au mințit șefii, că aici sunt mulți șefi multe neamuri și multe amante. s-a format o gașcă și dacă începi să vb sa spui ceva sar toți pe tine.

Ultimul avertisment îl am făcut pe la sfârșitul anului trecut că a mințit unul dintre ajutoarele de șefi că l-am înjurat pe șeful de tură și ne au făcut la amândoi avertizare și lui șeful de tură. cred ca cel mai bun de acum încolo sa înregistrez
Ultima modificare: Miercuri, 5 Aprilie 2023
Manuela Rășină, administrator
Trebuie sa reveniti cu date excate, intrucat la ce spuneti dvs nu putem ghici daca va fi sau nu o concediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada preaviz avoovi avoovi Buna Am si eu o nelamurire. Dupa noul cod al muncii perioada de preaviz s-a marit la 20 zile lucratoare pt. functii de executie si 45 zile lucratoare pt. ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract de munca mariusastra mariusastra Salut am si eu o problema lucrez la o firma si am un contract de garantie la ei in valoare 2500 de ron in contractul de garantie pe care il am cu ei scrie clar ... (vezi toată discuția)
Fara preaviz bondaru18 bondaru18 Buna seara am si eu o nelamurire firma la care lucram au dat afara mai multe persoane fara un preaviz asa cum este normal si este scris si in contractul de ... (vezi toată discuția)