avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... vechime in munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

vechime in munca

buna ziua avem un copil cu handicap gradul 2 accentuat pana la implinirea varstei de 18 ani sotia a ramas acasa pt ingrijire la varsta de18 ani devenind major pentru asigurare medicala am mers la comisie stabilindui gr de handicap. Intrebare sotia poate benificia de vechime in munca pentru ingrijirea unui copil cu handicap . multumesc
Cel mai recent răspuns: zerognost , utilizator 09:06, 2 Decembrie 2012
Sotia are contractd e munca incheiat cu Primaria? In acest caz, da, va acumula vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mă pot pensiona? Florin077 Florin077 Buna ziua am o vechime de 39 ani in munca și 7 ani gr.1 și 7ani gr.2 am de 3ani grad accentuat de handicap în prezent din luna aprilie sunt pensionat de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap blareanabel blareanabel Buna seara!In cazul unui copil mic sub 2 ani cu handicap gr 2 ,daca mama este in CIC pana la implinirea varstei de 2 ani cu o indemnizatie de 600 lei + 200 lei ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere si ingrijire copil cu handicap accentuat HRBP HRBP Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: La compania in care lucrez avem o angajata care a intrat in concediu de crestere si ingrijire ... (vezi toată discuția)