avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Poate ca viceprimarul Y sa semneze in locul celuilalt ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Poate ca viceprimarul Y sa semneze in locul celuilalt viceprimar X ?

Vreau sa specific ca in acele instiintari scrie doar Viceprimarul X si la a doua instiintare apare vizibil ca semnatura e total diferita si apartine celuilalt. Din cate am cautat se incadreaza in delegare de semnatura sau s-a incalcat vreo lege.
Imi cer scuze, daca pare cam incoerenta intrebarea.
Cel mai recent răspuns: Jeg , utilizator 20:47, 2 Decembrie 2012
Buna seara !
In masura in care s-a specificat expres in dispozitia primarului privind delegarea de atributii acest aspect , este legal , altfel ...NU .
Oricare dintre sefi poate delega ca pe perioada cat ei lipsesc, atributiile lor sa fie indeplinite de o alta persoana. Este perfect legal. Daca lipseste primarul, semneaza viceprimarul, daca lipseste secretarul semneaza juristul, daca lipseste un coleg este inlocuit de altul,s.a.m.d.
Problema este ca sunt amandoi viceprimari si nu era mai bine ca numele sa fie acelui viceprimar care a semnat si nu cel care n-a semnat acea hartie ?

Va multumesc pentru timpul acordat acestei probleme.
A semnat cu bara? E acceptata o astfel de semnatura, pentru si e legala.
Daca singura problema a instiintarie e faptul ca a semnat un viceprimar pentru altul atunci atunci nu aveti ce contesta.
Poarta stampila actul, are numar de inregistrare, pe fond e legal in opinia d-voastra?
Ultima modificare: Duminică, 2 Decembrie 2012
zerognost, utilizator
Are toate atributele care ar pezenta un act, dar pentru mine mi se pare ceva anost ca fiind un act sa semneze altcineva pentru ca asumarea raspunderii unde s-ar duce daca se semneaza asa ca-n codru fara a-si prezenta numele in cauza,
In principiu, m-am lamurit la capitolul cu semnarea actelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca un viceprimar al unei primării să întocmească ... Viorel Olaru Viorel Olaru Este legal ca un viceprimar al unei primării să întocmească și să semneze o întâmpinare la un proces civil(suspendare/anulare a unei Hotărâri de ... (vezi toată discuția)
Delegarea de semnatura s2drivers s2drivers Se poate face o delegare de semnatura in cazul unei autorizatii de construire de la primar catre viceprimar? (vezi toată discuția)
Condica de prezenta - delegarea atributiilor secretarului uat oanaelena79 oanaelena79 Sunt functionar public intr-o primarie mica si as vrea sa stiu daca se incalca atributiile de secretar: DE DOUA ZILE FARA SA FIM ANUNTATI, D-L VICEPRIMAR UMBLA ... (vezi toată discuția)