Vreau sa specific ca in acele instiintari scrie doar Viceprimarul X si la a doua instiintare apare vizibil ca semnatura e total diferita si apartine celuilalt. Din cate am cautat se incadreaza in delegare de semnatura sau s-a incalcat vreo lege.
Imi cer scuze, daca pare cam incoerenta intrebarea.
Buna seara !
In masura in care s-a specificat expres in dispozitia primarului privind delegarea de atributii acest aspect , este legal , altfel ...NU .
Oricare dintre sefi poate delega ca pe perioada cat ei lipsesc, atributiile lor sa fie indeplinite de o alta persoana. Este perfect legal. Daca lipseste primarul, semneaza viceprimarul, daca lipseste secretarul semneaza juristul, daca lipseste un coleg este inlocuit de altul,s.a.m.d.
A semnat cu bara? E acceptata o astfel de semnatura, pentru si e legala.
Daca singura problema a instiintarie e faptul ca a semnat un viceprimar pentru altul atunci atunci nu aveti ce contesta.
Poarta stampila actul, are numar de inregistrare, pe fond e legal in opinia d-voastra?
Are toate atributele care ar pezenta un act, dar pentru mine mi se pare ceva anost ca fiind un act sa semneze altcineva pentru ca asumarea raspunderii unde s-ar duce daca se semneaza asa ca-n codru fara a-si prezenta numele in cauza,
In principiu, m-am lamurit la capitolul cu semnarea actelor.