avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj succesoral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj succesoral

suntem 9 mostenitori si eu am deschis succesiunea la aproape 2 ani de la cel decedat prin judecatorie si in cele din urma am ajuns la o intelegere intre noi,numai ca acum unul dintre ei spune ca nu se mai prezinta....ce se intampla in acest caz?a avut loc o singura infatisare dar s-a amanat iar acum la a doua,cand am speratca o sa terminam totul,s-a trezit unul dintre ei ca nu mai vrea sa semneze...ce se intampla in continuare?poate fi decazut din drepturi daca nu se prezinta?dupa cate infatisari?mentionez ca a primit citatia in ambele cazuri...ce solutii sunt?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:05, 3 Decembrie 2012
Nu va fi decazut din drepturi, se va judeca in lipsa. Depinde ce ati cerut, daca ati depus o tranzactie, intelegerea pica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tergiversare succesiune - paratul nu vrea sa se prezinte la proces escape2009 escape2009 In cazul de fata exista doar 2 mostenitori si una din parti nu este de acord cu deschiderea succesiunii dorind amanarea . Reclamantul a acceptat succesiunea in ... (vezi toată discuția)
Mostenire, succesiune - refuz participare la informarea privind medierea suspecta suspecta Buna ziua! Am si eu o intrebare bunicul meu a decedat acum 9 ani ,urmasi sai fiind tatal meu si sora lui.Acum mama tatalui meu vrea sa faca act surorii ... (vezi toată discuția)
Succesiunea argoss argoss cu ani in urma au decedat bunici mei.tot cu ani in urma sa deschis o taxa de succesiune dar tatal meu nu sa prezentat la aceasta taxa.intreb acum.mai are vreun ... (vezi toată discuția)