Sunt stupefiat ce se poate intampla la casa de pensii Salaj.Tatal meu a depus un dosar de pensionare anticipata si i-a fost refuzat pt ca nu i se recunostea grupa 2 de munca.Din susrse interne am aflat ca el se incadreaza la pensionare la limita de varsta asa ca am depus inca o cerere de pensionare.Cei de la Salaj ii dau un al doilea raspuns negativ spunand ca nu se incadreaza la pensie anticipata.DAR DOMNILOR , EU NU AM CERUT ANALIZA DOSARULUI PT PENSIE LA LIMITA DE VARSTA.PE CEREREA TIP AM TAIAT CU PIXUL PENSIE ANTICIPATA SI PENSIE ANTICIPATA LA CERERE, RAMANAND VALABILA CEREREA DE PENSIONARE LA LIMITA DE VARSTA.
SI DACA E SA ANDIM CUMVA ALTFEL,CASA DE PENSII NU AR TREBUI SA-MI SPUNA EA LA CE CATEGORIE DE PENSIE SE INCADREAZA TATAL MEU?????????NU AR TREBUI EI SA II ACORDE UN DREPT GARANTAT PRIM CONSTITUTIE,???CA DOAR EI ANALIZEAZA DOSARUL SI DOAR EI STIU CE CATEGORIE DE PENSIONARE SE INCADREAZA UN POTENTIAL VIITOR PENSIONAR!!!
CE SA LE MAI FAC DOMNILOR MODERATORI??
INCA CEVA...DECIZIA ARE DATA DE 20 DECEMBRIE 2008,,DATA POSTEI ESTE 27 IANUARIE.MAI POT FACE CONTESTATIE?
Aveti la dispozitie 45 de zile de la data comunicarii acelei decizii de a o contesta la Tribunal. Daca decizia ati primit-o pe data de 27 ianuarie 2009, ultima zi de depunere a contestatiei este 16 martie 2009 (intrucat ultima zi in care ati fi putut depune contestatia pica sambata, ultima zi este cea dinati zi lucratoare dupa aceasta zi.)